A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

Разом - до здоров'я

Дата: 16.10.2023 15:21
Кількість переглядів: 14

     Разом - до здоров'я 

Під такою назвою з 1 жовтня 2023 року продовжилась реалізація навчальних циклів «Разом до здоров’я» медичних та гігієнічних знань у загальноосвітніх закладах Котелевської громади . Роботу  організовано за чотирма освітніми модулями: "Здоров'я як цінність", "Гігієна як основа здоров'я", "Знання - зброя проти інфекційних захворювань", "Поведінка як умова здоров'я" .

У 2023-2024 навчальному році, з метою підвищення ефективності навчальних циклів «Разом до здоров’я», організатори використовуватимуть  сучасні технології навчання. Зокрема: тренінги, інтерактивні та рольові ігри, учнівські проекти, конкурси, круглі столи, демонстрацію фільмів та соціальних роликів, проведення конкурсів, тестування, тощо. 

До роботи з учнями вже долучились  медичні працівники  КНП «Котелевський ЦПМСД» .Так як 16 жовтня відзначається «Всесвітній день здорового харчування» в Котелевському ОЗЗСО №2 була проведена санітарно – просвтницька робота з учнями 9 – 10 класів . Основна мета такого заходу – пропаганда культури здорового харчування, захист, збереження і розвиток здоров’я школярів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень