A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

Захистимо дітей від кору !

Дата: 22.09.2023 14:25
Кількість переглядів: 3

З метою мінімізації ризиків виникнення та розповсюдження спалахів кору в нашій країні, 17 липня 2023 року стартувала «наздоганяюча» catch-up кампанія з вакцинації проти кору, епідемічного паротиту та краснухи серед дитячого населення .

Україна отримала достатню кількість вакцини для профілактики кору, паротиту та краснухи від світового виробника MSD. Недопущення спалаху, належне проведення згаданої кампанії та повноцінне охоплення щепленнями підлягаючої когорти дітей є питаннями Національної безпеки та перебуває на контролі як МОЗ так і Уряду країни.

    Також інформуємо, що відповідно до статті 15 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб»  дітям, які не отримали профілактичних щеплень згідно з календарем профілактичних щеплень, відвідування дитячих закладів не дозволяється. Не щеплені діти до очного освітнього процесу не допускатимуться.

     В рамках наздоганяючої кампанії в нашому закладі щеплено вакциною КПК 25 дітей ,в тому числі 8 дітей  - отримали першу дозу , 17 дітей – отримали другу дозу.

    Щеплення від кору, паротиту , краснухи відповідно календаря щеплень проводилися дітям у віці 1 рік  та 6 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень