A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

12 травня відзначається Всесвітній день медичної сестри.

Дата: 12.05.2023 13:18
Кількість переглядів: 1

12 травня відзначається Всесвітній день медичної сестри.

Хоча фактично святу вже більше ста років, офіційно він був заснований тільки в 1971 році. Міжнародна Рада медсестер офіційно прийняла рішення відзначати Міжнародний день медсестри 12 травня, в день народження Флоренс Найтінгейл, однієї із засновниць служби сестер милосердя під час Кримської війни.

У наш час ні одну лікарню світу, ні одну амбулаторію неможливо уявити без медсестер. Зараз медсестри – це професіонали своєї справи. Вони працюють зі складним медичним обладнанням, виконують складні процедури.

Медичні сестри допомагають вести амбулаторний прийом хворих, і звичайно ж, вони виконують масу потрібної і важливої роботи, щоб «поставити» на ноги хворого.

Завдяки вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це найголовніше.

Завжди отримуйте від своєї праці радість і впевненість у завтрашньому дні. Сили вам і терпіння, натхнення й задоволення від улюбленої справи. На вашу адресу нині лунає багато вдячних слів – і ви заслуговуєте на кожне з них. Можливо, світ стане добрішим і світлішим від мільйонів усмішок вдячних вам пацієнтів.

Щиро вітаємо усіх працюючих медсестер та ветеранів з їх професійним святом! В цей день хочеться побажати вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, миру, тепла і затишку в ваших оселях, поваги і порозуміння від пацієнтів!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень