A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

19 травня – Всесвітній день сімейного лікаря!

Дата: 17.05.2023 12:39
Кількість переглядів: 1

19 травня – Всесвітній день сімейного лікаря.

Сімей лікар – це не лише професія, це і велика ноша, яка лише інколи є легкою. Людина, що обирає цю професію, розуміє усю відповідальність, яку вона буде нести упродовж свого професійного життя, нехай же Ваша робота дає наснагу для звершення та творчого зростання! Будьте здоровими, щоб допомагати іншим! Будьте мужніми, щоб зносити важкість! Будьте щасливити, щоб дарувати щастя іншим!

Це свято людей благородної професії, які своєю щоденною невтомною працею готові прийти на допомогу в найскрутніший час. Те, що ви є хранителями людського життя, — не гучні слова. Ми насправді щасливі лише тоді, коли наші рідні та близькі здорові. Ваша відданість справі, професійний досвід, глибокі знання завжди поєднуватимуться із щирим співчуттям до людей, милосердям і високою відповідальністю за здоров’я нації.

Завжди отримувати від своєї праці радість і впевненість у завтрашньому дні. Сили вам і терпіння, натхнення й задоволення від улюбленої справи. На вашу адресу нині лунає багато вдячних слів – і ви заслуговуєте на кожне з них. Можливо, світ стане добрішим і світлішим від мільйонів усмішок вдячних вам пацієнтів. Нехай він буде прихильним до вас – у реалізації всіх починань і задумів, у даруванні здоров’я, родинного благополуччя, щастя та достатку!

 Шановні працюючі сімейні лікарі та ветерани! Бажаємо Вам міцного здоров'я, благополуччя, миру, злагоди і добробуту у Ваших сім'ях, професійного зростання.

З повагою,

Директор                                                  Світлана БЕЗПАЛЬКО

Голова профспілкового комітету               Нінель ГОНЧАР

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень