A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

Громадська організація «Інфекційний контроль в Україні»!

Дата: 15.05.2023 11:49
Кількість переглядів: 20

за підтримки  гуманітарної організації Corus International (США) забезпечила 20 центрів первинної медико-санітарної допомоги Полтавщини обладнанням для ефективного впровадження заходів належного водопостачання, санітарії та гігієни (WASH) та   втілення програми з інфекційного контролю. Точка гігієни рук у кожному кабінеті – це місце, де руки ретельно миються з рідким милом (інше у медичних закладах не використовується), є проточна (тепла) вода, одноразові паперові рушники – багаторазові категорично заборонені, з огляду на неоголошену епідемію резистентної мікрофлори. 

Отримали сучасні контейнери для збору медичного сміття – категорії В. Утилізація одного кілограма медичного сміття коштує в десятки разів дорожче, ніж побутового. Завдання закладу – правильно зібрати медичне сміття в контейнери і правильно здати його відповідній компанії.

Усі 20 закладів охорони здоров’я, в тому числі і КНП "Котелевський ЦПМСД", отримали комплексні системи та засоби для прибирання з необхідними комплектуючими. Також, у доповнення до обладнання для прибирання, кожен з них отримав у подарунок від постачальника пральну машинку для прання прибиральних серветок і мопів.  

  Контрактування закладів охорони здоров’я на 2024 рік за програмою медичних гарантій проходитиме з урахуванням вимог інфекційного контролю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень