A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

Зустріч клієнтів пробації із сімейним лікарем на Котелевщині.

Дата: 17.01.2023 08:39
Кількість переглядів: 0

Зустріч клієнтів пробації із сімейним лікарем на Котелевщині.

16 січня 2023 року для клієнтів пробації Полтавського районного сектору №4 з питань пробації було організовано зустріч із сімейним лікарем комунального некомерційного підприємства «Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги» Дмитром Ющенком. 

Медик підготував лекцію на актуальну для клієнтів пробації тему «Переваги здорового способу життя. Вплив шкідливих звичок на здоров’я та матеріальний стан людини». Він торкнулася питання тютюнопаління та вживання спиртовмісних напоїв. Зазначив, що  за статистикою першість у причинах смертей українців тримають серцево-судинні захворювання, захворюваність на які, як правило, спричиняються саме через вживання вище зазначених речовин. Спеціаліст на яскравих життєвих прикладах довів присутнім шкідливість негативних звичок, та спростував думку щодо дії тютюну на заспокоєння нервового збудження.

Принагідно представник первинної медичної галузі загострив увагу присутніх на необхідності офіційного укладення декларацій із сімейними лікарями, поцікавилася якістю отриманих від них послуг та закликав слідкувати за станом здоров’я, звертаючись до сімейних лікарів для профілактичного медичного обстеження.

По завершенню зустрічі  клієнти пробації змогли отримати вичерпні відповіді лікаря на питання, що їх хвилюють у площині медичної реформи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень