A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

Новини

Сімейні лікарі та медичні сестри ЦПМСД  продовжують проводити роз’яснюючу роботу  в школах та дитячих садках  Котелевської ТГ!

      Навіть в умовах війни     . Головна мета   зустрічей  – це система прищеплення корисних навичок і звичок на основі знання правил здорового способу життя та переконаності в необхідності їх дотримання.Складовими здорового способу життя є усвідомлення цінності здоров’я, відсутність шкідливих звичок, доступ до раціонального харчування.

09:19 22.03.2023

Проведення санітарно – просвітницької  роботи!

Сімейними лікарями та медичними сестрами ЦПМСД  в школах та дитячим садках  Котелевської ТГ  продовжується  проведення санітарно – просвітницької  роботи .Фахівці  розповідають дітям цікаві факти з історії медицини, навчають визначати та попереджувати захворювання. Головна тема  зустрічей  – це профілактика хвороб та популяризація здорового способу життя, що зараз є вкрай актуальним. Діти  задоволені спілкуванням з медиками, адже поповнили свої знання важливою інформацією.

11:57 13.03.2023

❗В Україні зафіксовано два випадки кору. ❗

В Україні зафіксовано два випадки кору.  Обидві дитини – з однієї родини, одна з них раніше отримала першу дозу щеплення проти кору, друга не була вакцинована. Дітям надають усю необхідну меддопомогу, а тим, хто з ними контактував (всі контактні особи раніше щеплені), провели ПЛР-дослідження для виявлення кору (результати – негативні). За всіма ведеться медичне спостереження. 

09:30 08.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень