A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

Новини

Двомісячник з наведення належного санітарного стану та благоустрою!

В рамках проведення двомісячника з наведення належного санітарного стану та благоустрою в населених пунктах Котелевської селищної територіальної громади працівниками нашого закладу було приведено в порядок прилеглу до амбулаторій ЗПМС та ФАПів територію: прибрали сміття, обрізали дерева, видалили поросль, побілки бордюри та дерева, облаштували клумби (перекопали клумби, посіяли та висадили квіти).

09:02 21.04.2023

Підприємство співпрацює з міжнародною гуманітарною організацією Intersos (Італія)!

, лікарі якої надають психологічну, матеріальну допомогу жителям віддалених сіл, внутрішньопереміщеним особам. Лікарем терапевтом даної організації проведені медичні огляди жителів села Млинки. Всього прийнято 22 особи, проведено визначення рівня глюкози у 18 пацієнтів. Для проведення лікування пацієнти забезпечувалися лікарськими засобами (гуманітарна допомога).

14:53 20.04.2023

До вашої уваги публікуємо поради щодо здорового способу життя від «Діємо для здоров’я»!

Наш заклад приймає участь в українсько - швейцарському проєкті «Діємо для здоров’я», який направлений на удосконалення заходів з профілактики та контролю неінфекційних захворювань, покращення здоров’я мешканців громади. В рамках проєкту проведені навчання медичного персоналу (3 лікарі та 2 медичні сестри) з видачою сертифікатів з питань профілактики, своєчасного виявлення і лікування неінфекційних захворювань.

14:45 20.04.2023

ПОЖИВНІ РЕЧОВИНИ ДЛЯ ФІЗІОЛОГІЇ ОРГАНІЗМУ У СТАРШОМУ ВІЦІ!

Старіння — це природний процес, який призводить до зміни потреб організму в різних нутрієнтах. Існує декілька механізмів виникнення дефіцитів, які підвищують ризики погіршення якості життя у людей похилого віку. Від самотності, поганого стану зубів, погіршення засвоєння та зміни у потребах у певних поживних речовинах літні люди можуть мати значний ризик недостатності харчування з небезпечними наслідками. 

10:08 05.04.2023

У період тимчасової відсутності лікаря!

У період тимчасової відсутності лікаря підприємства, у зв’язку з відпусткою чи іншими обставинами, що зумовлюють тимчасову неможливість здійснювати прийом пацієнтів лікарем, пацієнт має право на отримання медичних послуг первинної медичної допомоги у іншого лікаря підприємства без подання нової Декларації.

08:47 04.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень