A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

Відшкодування вартості лікарських засобів

Дата: 06.05.2018 23:19
Кількість переглядів: 2

Адміністрація КЗ «Котелевський ЦПМСД» повідомляє, що в 2018 році закладом були вкладені договори про відшкодування вартості лікарських засобів у рамках урядової програми «Доступні ліки» з слідуючими аптеками:

  • Центральна районна аптека № 81 – філії ПОКП «Полтавафарм», яка знаходиться за адресою Полтавська область, Котелевський район, смт.Котельва, вул..Полтавський шлях, 204. (дана аптека має 4 філіали, в тому числі в селах Більськ, Милорадово, Велика Рублівка, що дає можливість забезпечити лікарськими засобами сільських жителів).
  • Фізична особа – підприємець Зайцева Лідія Володимирівна, аптека № 4, яка знаходиться за адресою Полтавська область, Котелевський район, смт.Котельва, вул.Полтавський шлях, 213а.
  • Товариство з обмеженою відповідальністю «ЄВРАЗІЯ» (2 філіали), аптека № 2, яка знаходиться за адресою Полтавська область, Котелевський район, смт.Котельва, вул.Полтавський шлях, 210А, аптека № 10, яка знаходиться за адресою Полтавська область, Котелевський район, смт.Котельва, вул. Полтавський шлях, 283а
  • Товариство з обмеженою відповідальністю «Прана-фарм», Полтавська область, Котелевський район, смт.Котельва, вул. Полтавський шлях, 217.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень