A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

Зустріч підоблікових  із сімейним  лікарем «Як вберегти здоров’я від небезпечного короновірусу»

Дата: 17.03.2020 19:49
Кількість переглядів: 3

16 березня  у Котелевському районному секторі філії Центру пробації у  Полтавської області було організовано зустріч підоблікових  із сімейним  лікарем   Котелевського центру первинної медико-санітарної допомоги  Валерієм  Пишняком  на тему «Як вберегти здоров’я від небезпечного короновірусу». 

 В ході його проведення   клієнти пробації ознайомилися з поняттям вірусу та  його впливом на людину, фазами і компонентами вірусного захворювання, а також   прослухали поради лікаря, як правильно вести себе людині, яка все ж таки стала носієм небезпечного захворювання. Звичайно лікар надав слушні поради як запобігти від захворюванню, які профілактичні заходи максимально захистять від короно вірусу. За допомогою мультимедійного пристрою присутні переглянули відеоролик «Як захиститися від короно вірусу».

 Принагідно медик торкнувся і теми симптоматики грипу та ГРВІ, висвітлив найголовніші правила, яких необхідно дотримуватися при захворюванні.

На завершення зустрічі сімейний лікар  закликав не займатися самолікуванням, а звертатися за допомогою до медичного закладу.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень