A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

Інформація щодо ситуації із захворюваністю на COVID-19 в районі станом на 05.06.2020

Дата: 04.06.2020 16:00
Кількість переглядів: 3

COVID-19 — це новий вірус, який спричиняє розвиток респіраторних захворювань у людей та може передаватися від людини до людини. Цей вірус уперше був ідентифікований під час розслідування спалаху в м. Ухань, Китай, у грудні 2019 року.

КНП «Котелевський ЦПМСД » повідомляє, що станом на 05.06.2020 з підтвердженим лабораторним діагнозом COVID-19 у Котелевському районі зареєстрована 1 особа, яка після стаціонарного лікування у обласній клінічній інфекційній лікарні, Котелевській ЦРЛ направлена під амбулаторний нагляд сімейного лікаря. ЇЇ контрольні лабораторні обстеження показали негативний  результат.

Проведене також обстеження 27 громадян (з них 20 медичних працівників), які мали контакт із хворою на коронавірус. Результати ПЛР-тестів виявилися негативними.

Обов'язкове тестування на коронавірусну інфекцію COVID -19 проходить кожен пацієнт із пневмонією. Всього в районі вже здійснено 13 таких обстежень, всі результати - «негативні».

При Котелевській ЦРЛ працює мобільна бригада з відбору біологічного матеріалу для проведення лабораторних досліджень у м. Полтава. Із 51 дослідження біоматеріалу, 1 результат був позитивний, інші – негативні.

Під наглядом сімейних лікарів району на даний час перебувають 9 осіб, які прибули із-за кордону на знаходяться на самоізоляції, у 123 громадян вже закінчився термін самоізоляції.

Адміністрацією КНП "Котелевський ЦПМСД" проведені організаційні заходи щодо проведення тестування на COVID-19 методом ІФА визначених контингентів насалення.

Медичний персонал КНП « Котелевський ЦПМСД» впевнений в своїх силах та бажає всім міцного здоров'я.  Основна запорука уберегтися від коронавірусної інфекції - дотримуватися карантину, а в разі появи перших симптомів ГРВІ - невідкладно звертатися до свого сімейного лікаря.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень