A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

Семінар медичних працівників для клієнтів пробації

Дата: 01.03.2021 14:33
Кількість переглядів: 2

01 березня 2021 року для клієнтів пробації Котелевського районного сектору пробації було організовано зустріч із головним лікарем сімейної медицини комунального некомерційного підприємства «Котелевського центр первинної медико-санітарної допомоги» Світланою Безпалько та начальником відділу охорони здоров’я Котелевської селищної ради Ольгою Прядко.

Медики розповіли про сучасні реформи у освітній галузі, умови отримання безкоштовної медичної допомоги, алгоритм звернення до профільних лікарів, а саме отримання вторинної медичної допомоги та інші актуальні питання сьогодення.

Представник первинної медичної галузі загострила увагу присутніх на необхідності офіційного укладення декларацій із сімейними лікарями, поцікавилася якістю отриманих від них послуг та закликала слідкувати за станом здоров’я, звертаючись до сімейних лікарів для профілактичного медичного обстеження.

Принагідно представники медичної галузі торкнулася питання тютюнопаління та вживання спиртовмісних напоїв. Вони зазначили, що за статистикою першість у причинах смертей українців тримають серцево-судинні захворювання, захворюваність на які, як правило, спричиняються саме через вживання вище зазначених речовин. Спеціалісти на яскравих життєвих прикладах довели присутнім шкідливість негативних звичок, та спростувала думку щодо дії тютюну на заспокоєння нервового збудження.

Принагідно клієнти пробації змогли отримати вичерпні відповіді лікаря на питання, що їх хвилюють у площині медичної реформи. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень