A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

Тренування

Дата: 19.07.2019 13:25
Кількість переглядів: 2

Котелевські рятувальники навчали працівників ЦПМСД алгоритму дій на випадок пожежі

Аби якнайшвидше ліквідувати надзвичайну ситуацію, мінімізувати наслідки та можливі втрати, рятувальники постійно проводять різноманітні спеціальні тренування, відпрацьовують взаємодію з працівниками різних установ, організацій, закладів та об’єктів. Також, навчають персонал алгоритму дій на випадок пожежі та правильно користуватися вогнегасниками.
Так, 19 липня фахівці Служби порятунку «101» провели інформаційно-профілактичне заняття з працівниками КНП "Котелевський ЦПМСД", що в смт. Котельва.
Під час заняття рятувальники навчали присутніх правилам користування первинними засобами пожежогасіння, алгоритму дій під час пожежі, розповіли основні причини виникнення пожеж та способи їх ліквідації.
Фахівці Служби порятунку наголошували, що у разі виникнення пожежі, головне, не піддаватись паніці, відразу телефонувати за номером 101. Для того, щоб кисень не посилював вогонь, необхідно закрити вікна та двері, щоб не було протягів. Включені електроприлади заборонено гасити водою, тільки вогнегасником. Під час евакуації необхідно рухатись якомога ближче до підлоги, щоб не учадіти, адже дим завжди піднімається вгору.
Наостанок заняття, працівники лікувального закладу на практиці відпрацювали дії з гасіння умовної пожежі за допомогою вогнегасників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень