A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

Медичні працівники висловлюють Вам свою повагу та вітають з травневими святами!

Дата: 30.04.2021 13:04
Кількість переглядів: 0

   Шановні жителі Котелевського району

   Медичні працівники висловлюють Вам свою повагу та вітають з травневими святами!

   Одночасно інформуємо Вас, що Україна знаходиться в стані карантину в зв’язку з пандемією викликаною гострою респіраторною інфекцією COVID-19. За період введення карантинних заходів з квітня 2020р. станом на 30.04.2021р. на Котелевщині захворіло на COVID-19 1035 людей. Стаціонарне лікування отримали 142 людей. Всі пацієнти що проходили стаціонарне лікування кисневозалежні, виписані з ви здоровленням -118, переведені в обласні заклади - 14, померли - 10. Амбулаторне лікування проведено – 1035 пацієнтам, виписано з виздоровленням - 972, переведено в стаціонар - 142, померло в інших закладах - 5.

    Станом на 30.04.2021р. хворих на COVID-19 всього - 48, лікується амбулаторно - 31, стаціонарно - 13, лікується в м.Полтава - 4.

   Згідно рекомендацій Головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка та Міністра охорони здоровя Максима Степанова травневі свята нам потрібно відсвяткувати максимально безпечно.

   Ми просимо Вас в свята дотримуватися всіх карантинних вимог: обмежити контакти, уникати скупчення людей, носити захисні маски.

    Звичайно травневі свята – цьогоріч це особливі свята, але пандемія наші плани міняє. Попереду у нас буде ще багато спільних свят і ми всі знову зможемо збиратися родинами, громадами, коллективами і святкувати свята. Бережіть себе та свою родину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень