A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

В Котелевському районі стартує вакцинація від COVID – 19

Дата: 16.03.2021 12:57
Кількість переглядів: 1

 

  Пандемія C0VID-19 змусила суспільство кардинально змінювати звички, традиції, підходи до роботи, навчання, відпочинку. Єдиною можливістю зупинити поширення коронавірусу є вакцинація. Для організації вакцинальної кампанії проти коронавірусної інфекції КНП  «Котелевський ЦПМСД» провів велику підготовчу роботу: призначено координатора, облаштовано кабінет для проведення щеплень від COVID – 19, сформовані 2 мобільні бригади для проведення вакцинації жителям району. Згідно Дорожньої карти та етапності формування осіб, які підпадають щепленню визначено порядок проведення даного щеплення. Сімейні лікарі сформували списки осіб, які підлягають щепленню згідно Дорожньої карти, але можливе щеплення і тих осіб, які мають бажання на даний час провести щеплення від COVID – 19. Щеплення проводиться за добровільною згодою з обов’язковим підписанням відповідного документа. При проведенні щеплення всі дані вводяться у єдину електронну систему.

   16 та 17 березня 2021 року 4 медичні працівники з мобільних бригад пройшли навчання щодо методики проведення даного щеплення на базі Тренінгового центру КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ім. М.В.Скліфосовського».

   Для вакцинації буде використовуватися вакцина Covishield (виробництва AstraZeneca) згідно регіонального розподілу, яка зареєстрована 22 лютого 2021 року для використання в Україні.

   Всі зареєстровані вакцини в Україні безпечні й ефективно формують імунітет.

   Потрібні обов’язково дві дози вакцини з інтервалом у 14 днів..

   Вакцинація від COVID – 19 дозволить захистити себе і свої родини, щоб повернутися до звичного життя.

 

Головний лікар      С.БЕЗПАЛЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень