A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

Впровадження гібридної моделі тестування на ВІЛ у Полтавській області

Дата: 20.12.2019 11:27
Кількість переглядів: 2

#HealthLink#HL#APH

З жовтня2019 року стартував новий етап проекту «Впровадження гібридної моделі тестування на ВІЛ у Полтавській області», а саме:в містахГадяч, Глобино та Гребінка, смт. Велика Багачка, Котельва, Семенівка та Шишакина базі Центрів первинної медико-санітарної допомоги та їх структурних підрозділів (амбулаторій та ФАПів).


Проведено тренінги для сімейних лікарів та медичного персоналу з питань тестування на ВІЛ та подолання стигми та дискримінації у яких прийняли участь 122сімейних лікарі та медичних працівники.

На зазначені центри первинної медико-санітарної передані 1300швидких тестів на ВІЛ-інфекцію.

Робота проекта«Впровадження гібридної моделі тестування на ВІЛ у Полтавській області»здійснюється в рамках Проекту «Інноваційні підходи до виявлення пацієнтів з ВІЛ та залучення їх до лікування» на виконання складової частини проекту «Прискорення заходів з подолання ВІЛ-інфекції в Україні» (HealthLink).

HealthLink реалізується БО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» та МБФ «Альянс Громадського здоров’я» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Проект HealthLink спрямовано на прискорення процесу подолання епідемії ВІЛ в Україні. Дає можливість швидко і безпечно пройти тест на ВІЛ і своєчасно розпочати лікування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень