A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

ОТРИМАЛИ НОВЕНЬКИЙ АВТОМОБІЛЬ

Дата: 12.07.2018 11:24
Кількість переглядів: 3

Сьогодні перед Полтавською ОДА медикам області вручили 35 нових автомобілів Citroen Berlingo для збору аналізів та 7 пересувних комплексів на базі автомобіля «Isuzu» для комплексної діагностики на районах області. Кошти у сумі $1,8 млн (45 млн 548 тис. грн) на це виділив Світовий банк.

Пересувні комплекси та автомобілі для перевезення крові та біоматеріалу передані в рамках реалізації в області субпроекту «Запровадження інноваційної моделі системи надання послуг хворим на гіпертонію в Полтавській області» проекту Міжнародного банку реконструкції та розвитку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Реалізація проекту стала можливою після позики Світового банку Уряду України.

Вони об’єднають центри з сільськими медичними лабораторіями, для оперативного доставлення та оброблення аналізів. В комплект автомобіля входить відповідна сумка-холодильник.

Водії, які користуватимуться новим Citroen Berlingo задоволені новим придбанням. Після старих радянських автомобілів — це зручний та економний автомобіль.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень