A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Котелевський центр первинної медико-санітарної допомоги"
слоган

Про проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм

Дата: 18.08.2020 10:36
Кількість переглядів: 4

    Згідно із наказом МОЗ «Про затвердження державних санітарно-протиепідемічних правил і норм щодо поводження з медичними відходами», використані засоби індивідуального захисту належать до небезпечної категорії відходів і повинні бути утилізовані спеціалізованими підприємствами. У КНП «Котелевський центр ПМСД» такий договір заключається кожного року.

   Але під час пандемії такі відходи утворюються в кожній оселі: маски, рукавички, ємкості з дезінфікуючими засобами тощо. І зараз, використані  маски потрапляють у звичайні сміттєві баки, змішуються з іншими відходами, де продовжують розповсюджувати віруси. Працівниками закладу проводиться роз’яснювальна  робота про дотримання санітарно-гігієнічних норм.

   На Державну екологічну інспекцію України покладено завдання забезпечити здійснення в установленому порядку позапланових заходів державного нагляду(контролю) у разі надходження інформації про порушення норм та правил поводження з небезпечними відходами, які утворюються внаслідок лікування пацієнтів, хворих на COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: А ЯК ВИ СТАВИТЕСЯ ДО МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень